Solutii complete pentru iluminat comercial - EvoLuce | experiente care ilumineaza

Du-te la conținut
ILUMINAT COMERCIAL

SOLUȚII PENTRU ILUMINAT SPAȚII COMERCIALE
Un concept de iluminat bine executat produce un mediu de vânzare mai atractiv, mai eficient și reprezintă o componentă semnificativă a experienței de cumpărături a clienților. Iluminarea corectă poate ridica un concept de magazin sau un produs la un nivel complet nou.
Iluminatul modern consumă mai puțină energie, este mai ușor de întreținut și de asemenea, generează mai puțină căldură. Acestea sunt caracteristici importante ale costurilor de operare pentru spațiile comerciale, iar un sistem de iluminat proiectat cu grijă poate duce la economii semnificative de costuri.
luminatul magazinelor poate fi clasificat în 4 tipuri primare: iluminatul general/ambiental, iluminarea de lucru, iluminarea de accent și iluminatul decorativ. Există de asemenea, o multitudine de opțiuni pentru sursele de iluminat, cum ar fi cele cu incandescență, LED-uri, cu iodură metalică sau compact fluorescente.

ILUMINARE GENERALĂ / AMBIENTALĂ
Iluminatul general/ambiental este principala sursă de lumină pentru spațiile comerciale. Scopul acestor lumini ar trebui să asigure că magazinul nu este sumbru. iar clienții se simt confortabil și au suficientă lumină generală pentru a se deplasa.

ILUMINARE DE LUCRU
Lumina de lucru este o lumină mai concentrată, utilizată pentru a ilumina mai bine zonele din magazin unde este nevoie de mai multă lumină pentru a efectua anumite sarcini: intrarea în magazin, zona de checkout, cabine de probă sau serviciul de relații cu clienții.

ILUMINARE DE ACCENT
Iluminatul de accent este iluminatul care este folosit pentru a evidenția zonele specifice, afișajele și decorurile din magazin, pentru a face evidenția produsele și pentru a adăuga un sentiment de importanță. Iluminarea de accent se utilizează pentru a evidenția produse noi sau zonele cu produse sezoniere, pentru a adăuga accent pe o piesă de artă sau decor, pentru a evidenția produsele specifice și în vitrine cu scopul de a adăuga accentul vizual și de a atrage clienții.

ILUMINAT DECORATIV
Iluminatul decorativ are scopul de a adăuga sofisticare și frumusețe magazinului. În unele privințe, designul corpului de iluminat este la mai important decât lumina pe care acesta o generează deși este importantă și aceasta. Iluminatul decorativ include candelabre, aplice de perete complicate sau corpuri de iluminat personalizate.
Înapoi la cuprins