Solutii complete pentru iluminat industrial - EvoLuce | experiente care ilumineaza

Du-te la conținut
ILUMINAT INDUSTRIAL

SOLUȚII PENTRU ILUMINAT HALE DE PRODUCȚIE ȘI DEPOZITARE
În zonele industriale unde siguranța este o preocupare principală, mulți ingineri recunosc importanța unei iluminări adecvate. Iluminarea adecvată este, de asemenea, un factor cheie în menținerea productivității ridicate a muncitorilor. Iluminarea artificială este un produs costisitor în unele instalații industriale. Aplicarea necorespunzătoare a standardelor de iluminare poate duce la iluminarea excesivă, care irosește energie.
Optimizarea energiei, creșterea productivității și siguranța sunt obiective majore pe care trebuie să le țineți minte atunci când evaluați orice sistem de iluminare. Creșterea semnificativă a productivității poate fi realizată prin modificări de iluminare care reduc efectiv costul anual al iluminării electrice.
Printre beneficiile directe și indirecte majore se numără: vizibilitatea îmbunătățită, estetica îmbunătățită, moralul mai bun al angajaților, reducerea absenteismului, a oboselii ochilor și a durerilor de cap, siguranța îmbunătățită și controlul calității îmbunătățit. Toți acești factori contribuie la creșterea productivității și a siguranței lucrătorilor.
Înapoi la cuprins