Solutii complete pentru iluminat birouri - EvoLuce | experiente care ilumineaza

Du-te la conținut
ILUMINAT PENTRU BIROURI

SOLUȚII PENTRU ILUMINAT CLĂDIRI ȘI SPAȚII PENTRU BIROURI
Folosirea adecvată a luminii de zi și a luminii artificiale poate avea un impact puternic asupra factorilor psiho-emoționali ai iluminării. Alți factori care sunt influențați de lumină sunt sănătatea și performanța. Un iluminat proiectat ergonomic poate fi foarte sustenabil și după cum au demonstrat studiile, o bună iluminare la locul de muncă are și un impact pozitiv asupra motivației.
Nivelul corespunzător al luminii la locul de muncă evită oboseala și lipsa de concentrare. În general, o creștere a iluminării sporește performanța vizuală și influențează pozitiv procesarea detaliată și rapidă a informațiilor vizuale.

EFICIENT
La fel ca orice alt concept de iluminat, iluminarea la locul de muncă ar trebui să fie flexibilă și eficientă energetic. O iluminare optimă depinde de sarcina vizuală și necesită atât un echilibru între sursele luminoase și directe, cât și un echilibru între lumina naturală și lumina artificială.

ACTUAL
Aplicații flexibile, economie de energie și ergonomie sunt cerințe care trebuie îndeplinite de tehnologiile moderne de iluminare. O combinație de tipuri diferite de lămpi ce includ și becuri LED eficiente energetic, permite o iluminare individuală în fiecare spațiu, în funcție de sarcinile vizuale.

FUNCȚIONAL
Unul dintre cele mai importante criterii pentru iluminarea la locul de muncă este sarcina de lucru și vizuală. Acesta este factorul care decide cu privire la alegerea soluției de iluminat.
Înapoi la cuprins