Echipamente si materiale electrice - EvoLuce | experiente care ilumineaza

Du-te la conținut
ECHIPAMENTE ELECTRICE

MATERIALE ELECTRICE ȘI ACCESORII
Aparataj ultraterminal disponibil într-o combinație rafinată de forme, culori, materiale și suprafețe care satisfac toate gusturile: de la minimalist la sofisticat, de la tradițional la avangardist. Urmărind linii de design sau opțiuni estetice, se pot adapta oricăror cerințe, generând game de produse în combinații aproape infinite.
Sisteme de videointerfonie unde video display-ul funcționează, în principal, ca un viodeointerfon comun, gestionând astfel comunicațiile interne și externe ale locuinței. În afara acestora, video display-ului poate fi conectat la funcțiile de automatizare prezente în locuință. Printr-o simplă interfață se poate activa alarma, se poate regla temperatura, se pot activa sau dezactiva scenariile de automatizare.
Sistemele de cablare structurată și gestionare a cablurilor ce combină funcționalitatea și confortul cu viteza de instalare pentru rețelele de alimentare și curenți slabi al spațiilor comerciale și birourilor sunt completate cu doze pop-up și grommet, cu design ergonomic și elegant în care pot fi incluse diverse conexiuni pentru curenți slabi și tari, cu montare pe birou sau în pardoseală, fiind sunt ușor de folosit și care se integrează armonios în toate tipurile de mobilier pentru săli de conferințe și spații deschise pentru birouri.
Întrerupătoare automate și echipamente de putere care integrează tehnologii de vârf pentru o protecție eficientă împotiva defecțiunilor electrice în orice punct al instalației. Sistemele cuprind pe lângă întrerupătoare automate și echipamente modulare, surse neîntreruptibile, transformatoare și bare capsulate, domeniul de aplicație fiind de la cel rezidențial până la cel industrial.
Cabluri electrice și accesorii pentru rețele electrice într-o gamă completă ce cuprinde cabluri electrice din cupru și aluminiu, rigide și flexibile, nearmate, armate, ecranate, ecranat-armate, echipamente de distribuție și control, elemente de conectică și alte materiale conexe.

Stațiile de încărcare auto sunt disponibile pentru toate aplicațiile rezidențiale și comerciale, locuințe individuale sau colective, spații comerciale, clădiri de birouri. Acestea pot fi configurate în funcție de nevoile consumatorilor: sunt accesibile atât pentru clienții finali, care pot comanda și instala o priză specială pentru încărcarea autovehiculelor electrice acasă, cât și pentru companii, care pot alege dintre modulele existente pe cele adecvate propriilor nevoi.
Înapoi la cuprins