Solutii complete pentru incalzire electrica - EvoLuce | experiente care ilumineaza

Du-te la conținut
ÎNCĂLZIRE ÎN PARDOSEALĂ

SISTEME DE ÎNCĂLZIRE ELECTRICĂ

Sistemele de încălzire în pardoseală asigură o temperatură de confort termic pentru întreg corpul de la picioare la cap, oriunde te-ai afla: acasă, la birou, în atelier, în sala de sport şi oriunde este necesar. Se pot monta în orice tip de pardoseală, sunt invizibile și nu necesită întreținere.
Încălzirea în pardoseală este o soluție practică și elegantă pentru încălzirea oricărei încăperi, fie că este folosită ca sursă unică de încălzire, fie ca sursă complementară.
Vă propunem soluții de încălzire electrică în pardoseală cu un
design modern, care vă sporesc confortul în viața de zi cu zi, vă asigură siguranța în utilizare și optimizează costurile în exploatare.

ECONOMIE DE SPAȚIU
Fiind montate în podea, sistemele de încălzire a podelei nu sunt vizibile, economisind astfel spațiul din încăpere ocupat de alte sisteme de încălzire.

ÎMBUNĂTĂȚIREA ESTETICIĂ A ÎNCĂPERILOR
Pe lângă economia de spațiu, încălzirea în pardoseală contribuie și la îmbunătățirea felului în care arată Încăperea în care a fost montată, deoarece nu presupune nici un fel de țevi, calorifere sau robineți montate în spațiile vizibile.

INSTALARE PE ORICE TIP DE FINISAJ
Încălzirea în pardoseală poate fi instalată folosind orice tip de finisaj al podelei: parchet laminat, gresie, piatră, mocheta sau covor, lucru ce face din acest sistem unul extrem de ușor de adaptat pentru orice tip de spațiu.

REPARTIZARE UNIFORMĂ A CĂLDURII
Sistemele de încălzire în pardoseală asigura o temperatură uniformă pe întreaga suprafață a podelei, lucru ce asigură un plus de confort față de metodele clasice de încălzire.

CONFORT RIDICAT
Pe lângă faptul că, la nivelul încăperii, căldura este repartizată uniform, trebuie să ținem cont și de avantajul faptului ca încălzirea se face de jos în sus, fiind încălzite mai întâi picioarele, care sunt cele mai termosensibile părți ale corpului uman.

ECONOMIE DE BANI
Utilizând termostate inteligente, soluțiile de încălzire în pardoseală prezintă avantajul unei economii banești, prin controlul temperaturii la nivelul podelei. Mai mult, încălzirea facându-se de jos în sus, confortul termic va fi atins mult mai ușor decât în cazul altor sisteme de încălzire.

GARANȚIE
Sistemele de încălzire în pardoselă funizate de EvoLuce beneficiază de garanție completă ce acoperă integral eventuale defecte de produs, costurile de instalare și înlocuire pentru pardoseală.Înapoi la cuprins