Solutii complete pentru iluminat HoReCa - EvoLuce | experiente care ilumineaza

Du-te la conținut
ILUMINAT HoReCa

SOLUȚII PENTRU ILUMINATUL HOTELURILOR, RESTAURANTELOR ȘI CAFENELELOR
HoReCa, un domeniu care cuprinde hoteluri, restaurante și cafenele, are cerințe specifice pentru iluminat, care, pe de o parte, garantează îndeplinirea unor standarde înalte și, pe de altă parte, permite crearea de interioare originale.
În afară de mâncare și băutură, o servire bună și o relație apropiată cu clienții, iluminatul este cu siguranță important în orice restaurant sau în hotel. În acest domeniu iluminatul are rolul de a face oaspeții să se simtă bineveniți, confortabil și în largul lor. Iluminatul ospitalier din lobby-urile hotelurilor, restaurante sau cafenele este un aspect foarte important al experienței clienților. Este o industrie foarte largă în care soluțiile oferite de EvoLuce pot fi uimitoare.
HOTELURI
Proiectarea unui sistem de iluminat bun pentru hoteluri este mai mult decât crearea de produse elegante, care sunt la modă și dau o notă de stil. Este vorba despre produse de cea mai bună calitate, care asigură o iluminare eficientă și sporesc experiența oaspeților, fie prin intermediul iluminării multifuncționale a camerelor, fie prin intermediul unor piese cu puternic impact vizual amplasate în zonele comune.
Iluminarea poate îmbunătăți sau strica experiența hotelieră a călătorului, prin urmare, proiectarea sistemului de iluminat trebuie facută din mai multe perspective: cea a hotelierului, a designerului interior și, mai presus de toate, de cea a oaspeților.
RESTAURANTE & CAFENELE
Iluminatul restaurantului va îmbunătăți designul interior, ambianța, mobilierul și decorațiunile specifice care fac dintr-un un restaurant bun o locație unică, exclusivistă. Datorită numeroaselor puncte de diferențiere care fac un restaurant de lux cu adevărat unic, fiecare sistem de iluminat pentru restaurante are un nivel ridicat de personalizare și efecte speciale de iluminare specifice fiecărui client. Prin obținerea unei imagini clare a numeroaselor straturi și efecte de lumină, un sistem de iluminat poate fi personalizat pentru a sintetiza o temă de iluminare unică a restaurantului care reflectă și îmbunătățește elementele designului și ambianței. Un design bun al iluminatului restaurantului reflectă cele mai bune elemente ale mesei, decorului și a personalității.
O cafenea nu se referă doar la cafeaua pe care o servește, ci mai mult decât atât. Fiecare cafea pe care un client o bea la cafenea este în principal despre experiența pe care o are acolo și despre atmosfera degajată în acea locație. Sentimentul unic este dat de atmosfera generată de fiecare cafenea, de atmosfera creată de mobilierul, decorurile și calitatea serviciilor oferite. Dar toate acestea sunt aduse împreună, amestecate și luminate de corpurile de iluminat și de muzica care încântă urechile clienților.
Prin urmare, chiar dacă obiectele de mobilier și decorațiunile sunt mai dificile atunci când vine vorba de problema bugetului, corpurile de iluminat sunt piesele care aduc totul împreună, piesele care pot ridica o locație sau o pot duce în jos.
Înapoi la cuprins